Teknoloji

Helldivers 2 Çıkmaya Yakın

 
Arrowhead Game Studios AB tarafından geliştirilen ve PlayStation PC LLC tarafından yayınlanan aksiyon, nişancı, macera oyunu Helldivers 2, 8 Şubat’ta geliyor.
 
Dikkat çekici detaylarla karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım, uzay temalı bir yapıya sahip. Biz aynı zamanda galakside özgürlük için de savaşıyoruz. 3. şahıs nişancı deneyimiyle bizlere sunulmayı bekleyen bu yapımda aslında her zaman düşman ordularıyla birlikte savaşıyoruz. Yaşadığımız dünyaya özgürlük, barış, demokrasi ve daha fazlasını getirmek için çalışıyor, aynı zamanda tüm düşmanları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Oyunda galaksinin son saldırı sınırındayız ve bu takıma katılabiliyoruz.
 
Serinin yeni oyunu olarak bizlere sunulmaya hazırlanan bu yapım, gerçekten yeni mekanikler, üst düzey grafikler, animasyonlar ve daha fazlasını içeriyor. Bunlarla birlikte oyun deneyimi bir üst seviyeye çıkıyor. İçinde bulunduğumuz galaksi tüm düşmanları üzerimize fırlatıyor ve genel olarak burada tuhaf mekanik canavarların ve yaratıkların üzerimize geldiğini görüyoruz.
 
Oyun, diğer gezegenlerden gelen düşman yaratıkların bulunduğu bir yapıya sahiptir. Burada her zaman ekibimizle birlikte düşmanları yok etmek durumunda kalıyoruz ve kaosun nasıl indiğini deneyimleyebiliyoruz. Medeniyetimizin temel taşı olan imalatta varlığımızı korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak burada savaşın kızıştığını ve işlerin daha da karıştığını görüyoruz. Oyunda her zaman askeri gücümüzü arttırmak istiyoruz ve burada farklı silahlar kullanmak durumunda kalıyoruz.
 
Makineli tüfeklerden patlayıcılara ve diğer silahlara kadar çok çeşitli silah mühimmatlarıyla yer aldığımız yapımda, her an düşmanların uzuvlarını parçalayabiliyor ve durumun kan gölüne dönüşmesini deneyimleyebiliyoruz. Elbette kandan kastımız düşmanların saldığı çeşitli sıvılardır. Burada farklı mekanik canlılar olduğu için onların kanları da elbette farklı şekillerde bizlere sunuluyor. Dolayısıyla oyunda aslında farklı bölgelere ilerleyebiliyoruz, orada istediğimizi yapabiliyoruz ve farklı bölgeleri keşfederken çevresel unsurları lehimize kullanmaya çalışabiliyoruz.
 
 
 
Oyunda şimdiye kadar yaratılmış en büyük askeri güce katılıyoruz ve burada üstün dünyadan haklarımızı korumaya çalışıyoruz. Varlığımızı korumaya çalışacağımız ve her şeyin yeni bir tehdit altında olduğu bu yapımda ilk oyundan bu yana yeni hikayeler yer alıyor. Ve bu hikaye elbette oyunda geniş bir yer kaplıyor. Shooter deneyimiyle birlikte adım atabildiğimiz prodüksiyonda elbette karakterimizi görmek için kamera açılarını değiştirebiliyoruz ve burada karakter kontrolleri çok değerli. Bu kontroller sayesinde karakterimizi istediğimiz gibi ilerletebiliyoruz ve gerçekleri sağa sola pusuya düşürebiliyoruz. Bunun dışında düşmanları tamamen yok etmek istiyoruz ve aynı zamanda burada savunma hattıyla birlikte kendi grubumuzu da bir arada tutmaya çalışıyoruz.
 
Oyunda dilediğiniz gibi strateji ve planınızı oluşturup aynı zamanda düşmanları alt etmeye çalışabilirsiniz. Düşmanları tespit etmenize, yaylım ateşi açmanıza ve her zaman çıkış yönlerine bomba ve patlayıcı atmanıza olanak tanıyan, üretebileceğiniz birçok öğe vardır. Bunlarla kendinizi her zaman hareket halinde buluyorsunuz. Aksiyonun dozu burada her zaman artabiliyor, hikaye kapsamına giren yerlerde de elbette azalabiliyor. Bunlar da normal olarak meydana gelir.
 
Oyunda hem uçaklar hem de farklı araçlar bulunduğundan karakterlerimizi siperlerde bir araya getirip etrafını bombalarla sarabiliyoruz. Bunun dışında elbette geçen uçaklardan da yardım isteyebilirsiniz ve uçaklar her zaman buraya bomba atabilmektedir. Ortamın bombalarla nasıl patladığını deneyimleyebiliyoruz ve bu oyunda en fazla dört arkadaşla ilerleyebiliyoruz. Çevrimiçi co-op oyun moduyla birlikte oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınızla keyifli bir deneyim yaşayabileceğiniz yapımda elbette bu tür oyunları arkadaşlarınızla oynamak daha keyifli ve eğlenceli bir deneyimin kilidini açabilir.
 
 
 
Ekipler halinde ilerleyip kendi ekibinizi kurabileceğiniz yapımda dilediğiniz arkadaşınızı davet edebilir ve stratejik görevlerle buradaki yerinizi alabiliriz. Elbette oyundaki görevleri tamamlamak için grup arkadaşlarınıza güvenebilir ve görevleri tamamlayarak farklı ödüller kazanabilirsiniz. Görevlere yaklaşımınızı tamamen belirleyebilirsiniz. Ekibinizle yani arkadaşlarınızla birlikte istediğiniz stratejiyi veya planı oyuna dahil edebilir ve almak istediğiniz yaklaşım konusunda ekibinizle konuşup istişarede bulunarak ona göre atak yapabilirsiniz. Dolayısıyla bu oyun içerisinde ve bu oyuna özel olarak her oyuncu ve grup farklı bir deneyim kazanabilir ve farklı stratejileri oyuna dahil edebilir. Bu da keyifli ve özgürlük sağlayan mekaniklerdendir.
Sürekli çatışmalara girebileceğiniz, birbirinize tüm dikkatinizi verebileceğiniz üretimde grubunuzu kurduktan sonra burada güçlü bir yapının oluştuğunu söyleyebiliriz. Çünkü nereye ateş ettiğinize de dikkat etmeniz gerekiyor ve burada dost ateşinin aktif olduğunu söyleyebiliriz ve doğrulayabiliriz. Dost ateşi elbette birçok oyunda bir sorundur. Genellikle rekabetçi oyunlarda yer almayan bu dost canlısı ateş mekaniği bu oyunda yer alıyor ve etrafa ateş ederken dikkatli ve tedbirli olmanız gerekiyor. Çünkü ateş ettiğiniz yerde rastgele bir arkadaş grubunuz varsa ya da bomba attığınız yerin yakınında bir arkadaş grubu varsa grup arkadaşınızın etkilendiğini görebilir, hatta düşme yaşayabilirsiniz. Bu nedenle dost ateşine karşı çok dikkatli olmanız ve bu oyunun ekip çalışması olmadan kazanılamayacağını bilmeniz gerekiyor. Bu nedenle her zaman ekip arkadaşlarınızla koordineli ilerlemeniz, onlarla iletişim halinde olmanız ve stratejinizi, planınızı buna göre ayarlamanız çok önemli.
 
 
Oyunda farklı alanlar bulunuyor ve bu farklı alanlarda kendinizi her zaman savaşlara atabiliyorsunuz. Lazer ışınlarından patlayıcı roketlere kadar birçok farklı silah mühimmatının üretiminde efsane olma yolunda ilerlemeye başlıyoruz. Oyunda gökten çeşitli yağmurlar yağdırabiliyoruz. Çevreyi sürekli bombalayıp nasıl patladığını ve çevreyi yok ettiğini görebiliyoruz. Düşman bölgelerine doğru ilerlemeye çalışacağınız ve kendimizi sürekli aksiyonun içinde bulacağınız yapımlarda özgürlüğümüzü nasıl kazanacağımızı tamamlayabiliriz. Farklı patlayıcı silahlarla burada yerimizi belirleyip alabiliriz.
 
Oyunda elde ettiğimiz zırhlar, ekipmanlar ve eşyalar da oldukça değerli. Bunların yanında her zaman kendimizi güçlü tutmaya, yaşatmaya çalışıyoruz. Savaşın gidişatını değiştirecek stratejilerde yer aldığımızda sınırlı ve sınırlı kaynak ve mühimmatla ilerlemeye başlarız. Bunları oyunda doğru şekilde kullanmak gerçekten önemli. Oyundaki farklı bölgeler farklı görünümlere ve düşman zorluklarına sahiptir. Her bölgede ilginç manzaralar, savaş alanları ve düşman çeşitliliğiyle karşılaşabiliyoruz. Dolayısıyla bu da oyundaki ilginç mekanikler ve detaylar arasında yer alıyor. Elbette her bölgenin farklı bir deneyim sunması bize oyunda ne kadar çeşitliliğin olduğunu gösteriyor.
 
Sürekli operasyonlara dalabileceğiniz üretimde irili ufaklı düşmanların yanı sıra karşılaşabileceğiniz işveren savaşları da mevcut. Büyük işveren savaşları elbette ekibinizi zorlayacak ve sizi stratejinizi değiştirmeye zorlayacak bir yapıyı içeriyor. Bu nedenle arenalarda ve bölgelerde mutlaka büyük işverenlerle karşılaşıyoruz. Bunları ortadan kaldırmak için tabi ki hafife alabiliriz, ateş ettiğimiz şeyi daima güçlendirmeye çalışabiliriz, üzerine patlayıcılar, bombalar atabiliriz, hatta yukarıdan yani gökten kurşun yağdırabiliriz. Elbette oyundaki bu işveren savaşları şiddetli bir yapıya sahip ve ekibiniz için zorlu oluyor. Dolayısıyla burada hayatta kalabilmek için ekip arkadaşlarımızın büyük fedakarlıklar yapması gerekiyor, bizim de etrafımızı saran işveren düşmanın nasıl saldıracağını tahmin edip ona göre kendi saldırımızı yapmamız gerekiyor.
 
 
 
Oyunda geçirdiğimiz süre boyunca bu işverenleri ortadan kaldırarak büyük bir cephaneye ve görev döngüsüne sahip olacağımızı ve burada ne kadar usta olursak o kadar iyi olabileceğimizi biliyoruz. Kendimizi güçlendirebileceğimiz, farklı silahları elimize alabileceğimiz üretimdeki tecrübenin işveren savaşlarıyla oldukça zorlaştığını söyleyebiliriz. Oyunda sisin ortasında ilerleyebiliyor, aniden yanımıza yaklaşan işvereni görebiliyor ve bu devasa işveren yaratıklarının hareketlerine cevap vermeye çalışabiliyoruz. Mesela bize doğru koşan bir işveren elbette onun koşmasını engellemeye çalışıyordur ve bizim de karakterimize uygun olarak çok hızlı bir şekilde koşup sağa sola kaymamız gerekiyor. Bunlar oyundaki savunma mekanikleri ve kaçış mekaniklerinden birkaçı diyebiliriz.
 
Süper dünyada yer aldığımız üretimlerde sadece bunlarla sınırlı kalmıyoruz, farklı faydalar sağlayabilecek öğelerle de karşılaşabiliyoruz. Ödüllere ulaşabildiğimiz ve farklı gemi savaşlarıyla karşılaşabildiğimiz yapımda dev örümcekler, mutantlar ve daha fazlası yer alıyor. Elbette üzerimize gelen bu mutantları yok etmek için onların zayıf noktalarına ateş etmemiz gerekiyor ve burada her düşmanın zayıf noktaları var. Elbette sürekli zayıf noktalarına ateş ettiğimizde sağlıkları çok düşüyor, bu yüzden tüm tesisleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Oyunda bulunduğunuz süre boyunca gezegendeki her yaratık veya düşman ölmenizi istiyor ve kendinize bir taktik oluşturmanız gerekiyor. Ayrıca kendi stratejinizi ve planınızı da buna dahil etmeniz gerekiyor. Eğer seri oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atıp denemenizde fayda olacağını söyleyebiliriz.
 
 
 
İlk oyuna elbette önemli iyileştirmeler katan ve bize büyük bir meydan okuma sunan ikinci oyunla birlikte geniş bir deneyim bizi bekliyor. Oyunun Steam sayfası şu an açık olup dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Onun dışında bu tarz oyunları seviyorsanız ve saf aksiyona adım atmak istiyorsanız ve her zaman silahla ateş etmek istiyorsanız bu oyuna bir göz atıp deneyebilirsiniz. Eğer hem oyunun hayranıysanız hem de yeni bir oyuncuysanız elbette bu tür oyunlara geçiş yapabilirsiniz.
 
Öte yandan Steam sayfasından oyunun ön siparişlere açık olduğunu doğrulayabilir ve 40$ fiyatla standart sürümü sipariş edebilirsiniz. Ön sipariş verdikten sonra oyunu doğrudan cihazınızdan görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz. yayınlandığında kütüphane. Öte yandan oyunun bir başka versiyonu da 60$ fiyat etiketiyle bizlere sunuluyor.
 
Tabi ki dilediğiniz versiyonu sipariş edip oyundaki yerinizi alabilirsiniz.

Düşman gezegenlerini ele geçirebildiğiniz ve oradaki düşmanları tamamen ortadan kaldırabildiğiniz üretimde elbette görevleri tamamlamak için grup arkadaşlarınıza güveniyorsunuz ve görevlerin içeriğine ve zorluğuna göre çeşitli ödüller alıyorsunuz. Oyunda oynadığınız sürece hem sizin hem de takım arkadaşlarınızın davranışları sizi doğrudan etkiliyor ve savaşı ya kazanıyor ya da kaybediyorsunuz. Birlikte mücadele etmezseniz maalesef oyunu kaybedersiniz diyebiliriz.

merkezajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler