Dünya

Kalkınmanın lokomotifi sanayiciler duygu ve düşüncelerini paylaştı

Hepimiz Cumhuriyetin çocuklarıyız

AKY Teknoloji İcra Kurulu Lideri Gökmen Akyürek: Cumhuriyetimiz 100 yaşındadır. Bize Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna şehit ve gazi olan Mehmetçiklerimizi şükranla anıyorum. Onlar olmasaydı biz var olamazdık. Hepimiz cumhuriyetin çocuklarıyız. Onu korumak, kollamak ve yaşatmak bizim görevimizdir. 100 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet bize emanet. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz

Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan: Benim için Cumhuriyet özgürlük, hürriyet, hukuk, çağdaşlık ve ilerleme, memnuniyet, Atatürk demektir… Alışan Lojistik olarak ülkemizin kuruluşundaki azim, kararlılık ve inançtan ilham alarak kendimize yol göstermeye ve ilham almaya devam ediyoruz. Tüm gelecek projeksiyonlarının 100 yıldır olduğu gibi bu temeller üzerinde var olmaya devam etmesi en büyük dileğimdir. Amacımız Atatürk ve yoldaşlarının büyük zorluklar ve fedakarlıklarla kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi yolundan sapmadan korumak ve özündeki değerleri en iyi şekilde yaşatarak gelecek nesillere taşımaktır. olası yol. Bugün uluslararası arenada öne çıkan firmalarımız varsa bu Cumhuriyet değerlerinin bir sonucudur. Bu vesileyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı canı gönülden kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum.

100 yıllık Cumhuriyetin 98 yılına tanıklık ettik

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan: Bundan tam 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla ekonomik reformlar başlatıldı. Bu reformlar ve modernizasyon çalışmaları ile sigorta sektörü de gelişti. Türkiye’de sigorta sektörünün başlangıcı aslında Anadolu Sigorta ile Cumhuriyet sonrası yıllara dayanmaktadır. Bölüm 100 yılı aşkın süredir ekonomik ve teknolojik değişimlere paralel olarak büyümüş ve dönüşmüştür. Günümüzde sigorta ürünleri geniş bir yelpazede sunulmakta ve sigorta branşı değerli bir finans sektörü olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Deprem kuşağında yer alan Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan iklim değişikliğinden kaynaklanan risklerle de karşı karşıyadır. Son dönemde yaşanan depremler ve doğal afetler hepimize yaşadığımız coğrafyada sigortanın önemini ve sigortasız kalmanın risklerini gösterdi. Öte yandan pandemiyle birlikte sağlık alanında da önemli bir farkındalık oluştu. Anadolu Sigorta olarak sigortalılarımızı her türlü riske karşı korumak için ürün yelpazemizi artırıyoruz. Bunu yaparken hem ihtiyaçları hem de bütçe hassasiyetini göz önünde bulunduruyoruz. Biz 100 yıllık Cumhuriyetin 98 yılına tanıklık etmiş bir firmayız. Amacımız, Türkiye’nin sigorta okulu olma misyonumuzla, bu büyük mirası yeni yetkinlikler ve çağdaş uygulamalarla daha ileriye taşımaktır. Önümüzdeki dönemde de güçlü sermaye yapımız ve müşteri odaklı yaklaşımımızı sigortalılarımızın lehine kullanmaya ve ürünlerimizi maksimum teminat sağlayacak şekilde geliştirmeye devam edeceğiz.

Vizyonumuz Cumhuriyetin ilkelerinden ibarettir

Arbel Kümelenme Yönetim Konseyi Üyesi Gülçin Arslan Hazar: Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 1923’ten bu yana her alana, her bireye nüfuz ederek bizi yetiştiren Cumhuriyetimize sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye’nin en büyük imalatçılarından biri olarak Cumhuriyet’e olan minnetimizi göstermek için her gün çok çalıştık, durmadan ürettik. Bu topraklarda ürettiğimiz eserlerimizle 100’e yakın ülkeye ulaştık. Araştırmayı, yenilikçi olmayı ve Cumhuriyetimizin ilkelerini benimsedik. Türkiye olarak 100 yılda büyük başarılara imza attık, önümüzdeki 100 yılda da daha büyük başarılara imza atacağız. Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizin ilan edildiği günden bu yana yetişen her bireyin yüzünde gururu, başarıyı, inancı, azmi ve aydınlık gelecekleri görüyoruz. Tüm Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. Kaç yüz yıl…

100. yılımıza özel bir hatıra parkı inşa ettik

Bestaff İş Makinaları Genel Müdürü Kemal Koyuncu: Aksaray OSB’de faaliyet gösteren firmamız örnek bir projeye imza atarak Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına anıt park yaptırdı. Buraya ilk etapta 100 fidan diktik. Bestaff olarak bu alanı periyodik olarak ağaçlandıracağız ve çevre düzenlemesiyle birlikte Aksaray OSB içerisinde örnek bir anıt park oluşturacağız. Dünyada son dönemlerde artan çevre sorunlarına dikkat çekmek ve dikilen bu ağaçları gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktararak Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar ayakta kalacağı mesajını vermek amacıyla 100. yıl dönümünde bu projeyi hayata geçirdik.

Türkiye’nin yeni yüzyılını heyecanla karşılıyoruz

Boeing Türkiye Genel Müdürü ve Ülke Temsilcisi Ayşem Sargın: Türkiye ile işbirliğimiz 1945 yılında Türk Hava Yolları’nın ilk DC-3 yolcu uçağını satın almasıyla başladı. Yaklaşık 80 yıldır Türkiye’deyiz ve Türk havacılığıyla birlikte büyümeye devam ediyoruz. Bu 80 yılda Türk havacılığı da gelişerek Boeing’in küresel rekabet gücüne katkı sağladı. İşbirliğimiz karşılıklı fayda sağlayan bir noktaya ulaştı ve bu bizi çok gururlandırıyor. Şu ana kadar Türkiye’de çok önemli yatırımlar yaptık. Havacılık sektörüyle iş birliğimizi genişletip çeşitlendirmenin yanı sıra, Boeing’in dünyanın önde gelen mühendislik merkezlerinden birini Türkiye’de açtık. Burada küresel ölçekte tasarım ve Ar-Ge çalışmaları yürüten mühendislerimizle başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Çalışmalarımızın önemli bir kısmı Türkiye’nin insan sermayesine yatırım yapmaya odaklanıyor. Türk havacılık sektörüyle işbirliğimiz çerçevesinde düzenlediğimiz mesleki eğitimlerin yanı sıra, Türk gençliğini havacılık sektörüne teşvik eden programlarımızla da ülkemizdeki insan kaynağının havacılık sektörünün yarattığı istihdam olanaklarından faydalanmasını sağlamayı hedefliyoruz. havacılığa. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutluyor, Türk havacılığının büyümeye devam ettiği, Boeing’in Türkiye ile ortak başarılarını artırdığı yeni yüzyılı heyecanla karşılıyoruz.

İkinci yüzyılda da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Bosch Türkiye ve Orta Doğu Lideri Daniel Korioth: Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu tüm paydaşlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında da aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Bunun için de son derece yetkin bir iş gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yeni yüzyılda odaklanacağımız konulardan biri de Türk sanayisinin dönüşümüne ve istihdamımıza katkı sağlamak amacıyla üniversiteler ve meslek liseleriyle işbirliklerimizi yoğunlaştırmak olacaktır. Türkiye’deki faaliyetlerine 1910 yılında kurulan temsilcilik ofisi ile başlayan Bosch Grubu, ilk fabrikasını 1972 yılında Bursa’da kurdu. 2000 yılından geçen yılın sonuna kadar Mobilite alanlarında Türkiye’ye yaklaşık 4 milyar euro yatırım yapan Bosch, Endüstriyel Teknolojiler, Güç ve Bina Teknolojileri ile Güçlü Tüketim Ürünleri, bugün Türkiye’de 19 bini aşkın çalışanıyla yaşam için teknoloji üretmeye devam ediyor.

Rekabetçi bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz

Coşkunöz Holding CEO’su Fazilet Acay: Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Coşkunöz Holding olarak, 1950 yılındaki kuruluşumuzdan bu yana, Büyük Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal’in izinde, ülke ekonomisine değer katan ve ülkemizi küresel arenada başarıyla temsil eden bir kurum olmak için çok çalıştık. Atatürk. Otomotiv sektörü başta olmak üzere farklı segmentlerdeki 12 şirketimiz ve 3 bin çalışanımız, güçlü mühendis kadromuz ve üretim altyapımız ile Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşu olarak, 73 yıldır belirlediği hedefler doğrultusunda, Kurucumuz merhum Kemal Coşkunöz’ün ilk gün yola çıkışı ve yaptıkları. İşi en iyi şekilde yapma arzusuyla Türkiye için üretmeye devam ediyor, ülkemizin adını global arenada başarıyla temsil ediyoruz. . Bugün Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bir yandan da bu yüzyıllık büyüme ve gelişme yolculuğunun büyük bir kısmına eşlik etmenin ve tanıklık etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılında da onun gösterdiği yolda, daha güçlü, daha rekabetçi bir Türkiye, daha parlak bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Daha çok çalışmalı ve daha çok üretmeliyiz

DİOKİ Petrokimya CEO’su A. Sefa Küçükboyacı: Cumhuriyetin 100. yılında yeni yatırımlarla büyümeye devam eden Dioki Petrokimya Sanayi olarak, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için daha fazla yatırıma ve katma değerli üretime ihtiyacı olduğu bilinciyle çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında hayata geçireceğimiz yatırımlarla üretim kapasitemizi yüzde 77 artırarak istihdamı ve ihracatı artıracağız. Cumhuriyetimizi kuran ve bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin ilelebet ayakta kalması için hepimize önemli görevler düşüyor. Daha çok çalışmalıyız, daha çok üretmeliyiz. Ekonomik olarak ne kadar güçlü olursak ülkemizin geleceği de o kadar parlak olacaktır. DİOKİ olarak bu bilinçle hareket ediyor ve üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Doruk Un geliştirdiği buğday çeşitleriyle Türk tarımına değer katıyor

Doruk Un Yürütme Konseyi Lideri ve CEO’su Gürsel Erbap: Türkiye’nin en büyük buğday unu üreticisi ve ihracatçısı olarak, salgın hastalıklar, savaşlar ve iklim değişiklikleri nedeniyle ülkelerin önümüzdeki dönemde en büyük sorununun ‘gıda tedariği’ olacağını göz önünde bulundurarak sürdürülebilir tarım ve sertifikalı tohum çalışmalarını hayata geçirdik. Doruk Tohumculuk çatısı altında farklı bölgelerde, 8 farklı tarlada buğday, arpa, yulaf, mısır, ayçiçeği, acı bakla gibi 80’e yakın tohum geliştirdik. Bu çalışma sonucunda önümüzdeki yıl kuraklığa, hastalığa ve kayıplara dayanıklı, Türkiye’deki mevcut buğday çeşitlerine göre yüzde 20-25 daha fazla verim sağlayan 6 çeşit buğdayı çiftçilerle buluşturacağız. Bu sahayı yıl sonuna kadar 200 milyon TL’lik yatırımla tamamlayacağız. Şirket olarak bu yıl yüzde 46 büyüme ve 6 milyar TL ciro hedefliyoruz. Panpan markasıyla yeniden perakendeye giriş yapıyoruz. Üretimden depolamaya, lojistikten özel ürün geliştirmeye kadar entegre bir yapıda faaliyet gösteriyoruz.

Dayanışma ruhunu canlı tuttuk

Doteks Dokuma Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Tekin: Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık tarihinde hazır giyim ve konfeksiyon sektörü sanayileşmede, kalkınmada ve ihracatta öncü rol oynamıştır. Türkiye, ihracata dayalı kalkınma modelinin uygulamaya konulduğu 1980’li yıllarda hazır giyim ve konfeksiyon sanayimizle dünyaya açıldı. Esnek ve kaliteli üretim, aksesuar zenginliği ve hızlı eğitim ile uluslararası moda sektöründeki rakiplerinden olumlu bir şekilde ayrılan sektörümüz, zorlu koşullara rağmen dayanışma ruhunu canlı tutarak ülkemizin kalkınması için değer üretmeye devam ediyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutladığımız 2023 yılında. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman Mehmetçik sayesinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Atatürk’ün “En büyük eserimdir” diyerek büyük şeref ve gurur duyduğu Cumhuriyet, insan onuruna en yakışan rejimdir. Cumhuriyet; Bağımsızlığın ve ulusal egemenliğin tescilidir. Bugün dünya milletleri arasında özgür ve bağımsız bir ülkenin bireyleri olmayı Cumhuriyetimize borçluyuz. Her Türk vatandaşının asli görevi, kendisine tevdi edilen bu kutsal emaneti korumak ve muhafaza etmektir. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak üzerimize düşen bu sorumluluğun bilinciyle, Cumhuriyetimizi daha da yüceltmek için hareket ediyor; Üreterek, istihdam sağlayarak, daha fazla ihracat yaparak ülkemizin ve insanımızın refahını ve memnuniyetini artırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

İstihdamı destekliyor, parlak gelecekler inşa ediyoruz

Gap Cluster Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Ormanlı: Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milletimizin azim ve kararlılığıyla 29 Ekim 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıl boyunca büyümüş, gelişmiş ve ilerlemektedir. 100 yıldır gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ile Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz. Ülkemizin geleceğine umutla bakıyoruz. Şirketimizi daha da geliştirmek ve büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni yatırımlarımız ve sağladığımız istihdamla her geçen gün şirketimizin hedeflerini büyütmeye devam ediyoruz.

Enerji bağımsızlığı için çalışıyoruz

Generalsolar Yürütme Konseyi Lideri Ali Demirdaş: Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına girerken Generalsolar olarak bu özel dönemi büyük bir heyecanla kutluyoruz. Yıllardır güneş enerjisi sektöründe birlikte çalışarak temiz ve sürdürülebilir enerji projelerine öncülük ettik. Türkiye’nin elektrik ihtiyacını çevreye duyarlı bir şekilde karşılamak için attığımız adımlardan gurur duyuyoruz. 100. yıl kutlamaları vesilesiyle ülkemizin bağımsızlığını ve çevre duyarlılığını daha da artırmaya kararlıyız. Generalsolar, gelecek nesillere enerji dolu bir dünya bırakma vizyonuyla hareket ediyor ve güneş enerjisi bu hedefe ışık tutuyor. Geleceğimize ışık tutarken Türkiye’nin 100 yıllık başarısının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünde Generalsolar olarak 10 yıllık güneş enerjisi tecrübemiz ve 425 MW’lık güneş enerjimizle gurur duyuyoruz. Ayrıca güneş enerjisi köyleri kurarak geleceğe olan inancımızı ve kararlılığımızı yansıtıyoruz. Enerji verimliliği ve temiz çevre konusunda daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Bu özel yılı kutlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını coşkuyla karşılıyor, herkese başarı ve mutluluk dolu günler diliyoruz.

Asırlık dev çınar ağacının gölgesinde huzur içindeyiz

Intertim Orman İşleri Sahibi Tarık Ciğer: 100 yıllık Cumhuriyetimiz asırlık ulu bir çınar haline geldi. Cumhuriyetimiz, gölgesinde huzur bulacağımız, muhteşem görünümüyle gurur duyacağımız yeni bir yüzyıla giriyor; En büyük bayramımız olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında daha güçlü olacağız, söz veriyoruz Ceddim. Emanet ettiğiniz gençler daha kaç güzel yüzyıl yaşayacak? Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olarak nitelendirdiği bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü gururla kutluyoruz.

Kurtuluş savaşının meyvesi Cumhuriyettir

Kaya Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kaya: Cumhuriyet ülkemiz için en büyük fayda ve erdem aynı zamanda çağdaşlığın göstergesi ve demokrasiye destektir. Halkla kardeşlik demektir. Acıya, acıya birlikte katlanmak, mutluluğa birlikte gülmek demektir. Cumhuriyet, kurtuluş savaşının meyvesidir. Atalarımızın demokrasiyle örülmüş tercihi özgürlüğümüzün garantisidir. Bu yüzden Cumhuriyet bize emanettir ve biz onu yeniden yaşatacağız. Geleceğe büyük umutla bakmamızı sağlayan Cumhuriyet’in gurur verici atılımlarının ve başarılarının, bize her türlü güçlü engeli aşma gücü vereceğini umuyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; Tüm hemşehrilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.

Bu bedeli sonsuza kadar yaşatmak vatani görevimizdir.

Kaytek Makina Genel Müdürü İsmail Eren Kaya: 100 yıl önce bugün milletimizin en büyük gayretini Cumhuriyetle taçlandırdık. Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milletinin kanı, canı ve sonsuz çabalarıyla kurulan Cumhuriyetimizi tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak vazgeçilmez ortak sorumluluğumuzdur. Geleceğe büyük umut, inanç ve çabayla yürüme azim ve kararlılığını diliyorum. Cumhuriyetin kuruluşu, tüm dünyaya ilan edilen bağımsızlık ve demokrasinin sönmeyen meşalesi olmuş, bilimin ve sanatın ışığında dünya ülkelerine örnek olacak müreffeh bir ülke olmamızın önünü açmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Cumhurbaşkanı Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

152 yıldır Türk markası olmanın gururunu yaşıyoruz

Kurukahveci Mehmet Efendi Üçüncü Kuşak Temsilcileri Mehmet ve Hulusi Kurukahveci: Türk kahvesinin kokusunu Eminönü Tahmis Caddesi’nden dünyanın 60 ülkesine yaymayı başaran Kurukahveci Mehmet Efendi, 152 yıldır Türk markası olmanın gururunu yaşıyor. Uzun yaşamına iki dünya savaşını, bir istiklal savaşını ve sayısız ekonomik krizi sığdıran Kurukahveci Mehmet Efendi, her zorluğun üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bu başarıdaki en önemli etken kalite ve özeni işin merkezine koymaktır. Öte yandan işin odağına sadık kalmak ve daima yenilikçi olmak markayı geliştiren diğer önemli unsurlardır. 1871 yılında taze çekilmiş ve paketlenmiş kahve satmak, ilk kez dedemiz Mehmet Efendi’nin kahve severlere sunduğu bir kolaylıktı. Bu o dönem için büyük bir yenilikti. Cumhuriyetin vizyonu ve kalkınma hamlesi, dünyayı takip etmemizi ve yeniliklere devam etmemizi sağladı. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden Kurukahveci Mehmet Efendi, Türkiye’nin ilk yerli Türk kahvesini üretmek için de girişimlerde bulunuyor. Türk kahvesi kültürünü bir buçuk asırdır başarıyla yaşatmayı başaran marka, farklı kahve tercihlerine yönelik kahve çeşitleri de üretiyor.

Ne mutlu bize ki sevgili kahramanlarımızın torunlarıyız.

Memoil Akaryakıt Dağıtım Yönetim Kurulu Lideri Mehmet Işık: Cumhuriyet, egemenliğin millete ait olduğunun kabul edildiği bir yönetim devletidir. Diğer yönetim şekilleri Türk milletinin karakterine yakışmaz, uyması da beklenemez. Cumhuriyet erdemdir, adalettir ve bize emanettir. 100 yıl önce “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesini savunan ve büyük Türk milletine demokratik yönetimi armağan eden önderimiz Gazi Mustafa Kemal ve onun aziz silah arkadaşlarını ne kadar saygıyla ansak azdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle, ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü ve milli mücadelede vatanımız ve milletimiz için can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ne mutlu ki, kahramanlıklarını ve başarılarını büyük bir gururla paylaştığımız ecdadımızın torunları, kolay kazanılmayan bir Cumhuriyetin çocukları olduğumuz için. Başarılı tarihimize her gün yeni başarılar eklemek ve millet olarak yüzlerce yılı gururla karşılamak ümidiyle, Atatürk’ümüzün bizlere armağanı Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında birlikte ilerlemeye devam edeceğiz

Metro Türkiye CEO’su Sinem Türüng: Metro Türkiye olarak, yeme-içme ve turizm departmanlarına duyduğumuz inançla, 33 yıl önce “Türkiye’ye yatırım yapan ilk uluslararası perakendeci” ünvanıyla faaliyetlerimize başladık. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında da birlikte ilerlemeye devam etmek ve ülkemizi başarılarıyla öne çıkarmak büyük bir gururdur. “Türk mutfak kültürünü ve değerlerini korumak, gelecek nesillere aktarmak, Türk mutfağının ve şeflerinin dünyada hak ettiği yere ulaşmasına katkıda bulunmak” en büyük hedefimiz olmuştur. Bu hedef, ülkemizin eşsiz eserlerini, tecrübeli çiftçilerimizi klasik ve çağdaş tariflerle günümüze taşıyan şeflerle buluşturmanın ötesinde, üretici ile halk arasında güçlü bir bağ oluşturarak güçlü ve sürdürülebilir bir yerel ekonominin temellerini atmıştır. işlemci. Metro Türkiye Ailesi olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da büyük Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi bilimin ve aklın rehberliğinde tarımı desteklemeye, mutfağımızı korumaya ve gastronomi sektörünün gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. .

Biz Cumhuriyetle Büyüdük

Reis Makina Genel Müdürü Başar Demircan: Cumhuriyetin ilk yıllarında temelleri atılan markalardan biri olan Reis Makina’nın 105 yıllık bir geçmişi bulunmaktadır. Şirketimiz Cumhuriyetle birlikte kelimenin tam anlamıyla büyüdü. Son 100 yılda yaptıklarımıza bakacak olursak; Dünyada 1 trilyon dolarlık bir sektör olan hırdavat sektöründe ülkemizin payı 25 milyar dolardır. Reis Makina ülkemizin aldığı payı artırmak için çalışıyor. Temelleri Topçu ailesi tarafından Rize’de atılan 105 yıllık şirketimiz, bugün Balkan ülkelerine, Doğu Avrupa ülkelerine, Türki Cumhuriyetlere, Afrika ülkelerine ve Amerika’ya jeneratör ihracatı yapmaktadır. Küreselleşen ve dijitalleşen dünyaya ayak uydurmak için teknolojik Ar-Ge çalışmalarına odaklanıyor ve yatırım yapıyoruz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da tüm gücümüzle ülkemizin kalkınmasına destek olacağız.

Başarımızı Cumhuriyete borçluyuz

Tezmaksan Makina Genel Müdürü Hakan Aydoğdu: “Milletin istiklali, milletin kararlılığı ve kararıyla kurtulacaktır” ilkesiyle bağımsız yaşama kararlılığını ortaya koyan Türk milletinin çıktığı yolculuk sonucu kurulan Cumhuriyetimiz 100 yaşındadır. Bugünden baktığımızda geleceğe olan güçlü inancıyla destansı bir Milli Mücadele’ye imza atan milletimizin bu uğurda katlandığı zorlukları daha net anlıyoruz. Her zaman yeniliğe, çağdaşlığa, üretime ve ilerlemeye odaklanan, Cumhuriyetin tamamlayıcı değerlerine bağlılığımızla hareket eden bir şirket olarak başarımızı bu ülkenin kurucularına ve onların bize emanet ettiği Cumhuriyete borçluyuz. Bu nedenle “Ülkemiz için daha iyisini başarmak için neler yapabiliriz?” Kurulduğumuz günden bu yana bu soruyu kendimize soruyor ve bu doğrultuda Türk sanayisine ve güçlü ekonomimize değer katıyoruz. Bağımsızlığımızdan aldığımız güçle ikinci yüzyılımızda da çalışmaya devam edecek, Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşımak için her zaman elimizden geleni yapacağız.

Cumhuriyetimizin gelecek dönemlerine yönelik çok önemli hedeflerimiz var.

Trendyol Grubu CEO’su Fazilet İnan: 100.yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ülkesini en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü ilke edinerek Türkiye’nin Trendyol’u, ülkemiz Esnafımız, üreticimiz, işletmelerimiz ve grubumuzla gelecek yüzyıllara daha güçlü bir şekilde ulaşacağız. için çalışıyoruz. Ülke olarak Cumhuriyetimizin gelecek dönemlerine yönelik çok önemli hedeflerimiz var. Bu hedefleri elimizden geldiğince desteklemek adına Türkiye’nin başkanı ve dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olarak Türkiye’nin üretim gücünü tüm dünyaya taşımayı ve tüm satıcılarımızı farklı coğrafyalardaki müşterilerimizle buluşturmayı amaç edindik. e-ticaret platformları. 2022 yılından bu yana 40 binden fazla satıcımızın ilk kez ihracat yapmasına olanak sağladık. Cumhuriyetimizin gelecek yüzyıllara daha güçlü bir şekilde ulaşması için tüm Trendyol ekosistemiyle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

haberseyhan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler